FAQ items aan het laden...
WELKOM BIJ FIREMASTER PRODUCTS

AMBACHTELIJKE SCHOORSTEENKAPPEN
VAN HOOGWAARDIGE KWALITEIT

Naar webwinkel

L&K Firemaster Products is een groothandel welke gespecialiseerd is in het fabriceren van schoorsteenkappen en schoorsteenproducten, gevestigd in Heemskerk. In 1999 zijn wij, Louw en Karel van Wanrooij gestart met het ontwikkelen en optimaliseren van schoorsteenkappen.

Inmiddels hebben wij meer dan twintig jaar ervaring binnen deze branche en is de groei, kwaliteit en uitbreiding van de producten flink toegenomen. Voorheen hadden wij zelf ook een schoorsteenveegbedrijf, zodoende zijn wij tot dit concept gekomen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip in de schoorsteenwereld.

Handgemaakte schoorsteenkap

Wij bieden handgemaakte product en gegarandeerde kwaliteit. Wij houden rekening met verschillende soorten kanalen, diameters en mate van (intensief) gebruik.

Firemaster classic schoorsteenkap
FIREMASTER SCHOORSTEENKAPPEN

Schoorsteenkappen bevestigd met haakankers

Al onze trekkappen worden bevestigd met haakankers. Deze dienden in het verleden gedemonteerd te worden voor het schoorsteenvegen. De trekkappen zijn nu zodanig geoptimaliseerd en onder andere voorzien van een veegluik. Hierdoor hoeft de schoorsteenkap niet gedemonteerd te worden bij het vegen van het  kanaal.
Tevens zijn al onze schoorsteenkappen voorzien van vogelgaas om nesten en obstakels in het kanaal te voorkomen. Als extra bevestiging op een rvs kanaal is er een setje met klemband inclusief klemstrips verkrijgbaar in rvs.

KOOP NU
ECHTHEIDSCERTIFICAAT

Garantie na registratie

Mocht u bij aanschaf van een Firemaster® schoorsteenkap geen certificaat hebben gekregen neem dan TEN ALLE TIJDEN contact met ons op, dan kunnen wij u wellicht verdere hulp en ondersteuning bieden. Dit kan per telefoon of e-mail, zie voor deze gegevens de knop contact. Wij bieden de service om uw schoorsteenkap certificaatnummer bij ons te laten registreren, pas daarna  bent u verzekerd van origineel materiaal en garantie.

REGISTREER NU
Echtheidscertificaat schoorsteenkap Firemaster
BEKIJK ONZE AANBIEDINGEN
UITGELICHTE PRODUCTEN

Speciaal deze maand

RESTAURANT HOUTSKOOL – HORECA HOUTSKOOL

De beste keuze voor serieuze barbecueërs en horeca professionals

Horeca houtskool van Firemaster wordt in vele restaurants gebruikt vanwege zijn hoge temperaturen en lange brandduur. Wij zijn ervan overtuigd dat Restaurant Houtskool van Firemaster de juiste keuze is om mee te barbecueën.

Snel bestellen/ophalen ? Bel : 06 – 112 11 999

Bestellen
OPENINGSTIJDEN

MAANDAG – VRIJDAG

09:00 ~ 18.00

ZATERDAG – ZONDAG

gesloten