Leeratelier Annelies 'Voor echt leer'

Leeratelier Annelies, specialist in het opnieuw met leer bekleden van uw design stoel, hondentuig (aanlijnbanden) op maat, tassen, beschermhoezen en veel meer!! Leerreparatie aan kleding of meubels? Motorzadel bekleden en aanpassingen?

Martin-Visser-SZ02--D-cognac-met-wit-stiksel
Design fauteuils bekleden

Leeratelier Annelies is gespecialiseerd in het opnieuw bekleden van design stoelen met leer (tuigleer) en dan vooral op buisframe design stoelen. Martin Visser, Artifort, de Wassily, vele vintage design stoelen van Spectrum en nog vele merken zijn u voorgegaan.

Motorzadels aanpassen

Schuift u ook naar voren? Is uw zadel ook te hard? Leeratelier Annelies kan aanpassingen aan uw zadel maken zodat u veel beter en zachter zit en het zadel met echt leer bekleden. Het zadel van uw motor zal meestal met skai bekleed zijn. Als u het laat bekleden met leer, zult u in ieder geval beter zitten omdat het minder glad is. Leer heeft meer body, de temperatuur van het zadeldek is beter en zal niet meer scheuren.

hondentuig op maat
Hondentuig op maat

Een leren tuig of halsband, waar de hond in principe zijn hele leven mee toe kan. Het tuigleer word samen gestikt met meubelleer aan de binnenkanten. Alle metalen delen zijn gevat in een p.v.c. laagje, waardoor het extra sterk word, en beschermd tegen ijzer erosie.

Leeratelier Annelies voor het stikwerk in dikker leer!

Waarom Leeratelier Annelies in IJmuiden?

Leeratelier Annelies is een van de weinige ateliers in Nederland die met de allerdikste leersoorten kan werken. Hierdoor is zij een specialiste geworden in het opnieuw bekleden van vintage design stoelen.

Van iets ouds weer iets nieuws maken is mijn favoriete bezigheid. Vergeet niet het oude ‘object’ mee te sturen.

  • Met leer bekleden van uw vintage design stoel
  • Motorzadels aanpassen en bekleden met leer!

  • Hondentuig (aanlijnbanden) op maat voor uw hond maken

  • Leer reparatie’s aan kleding of meubels

  • Leren tassen maken en beschermhoezen en nog veel meer!

  • Uw eigen creatieve idee realiseren!

Ver weg wonen is geen probleem

Haast alles kan per post, zelfs om te passen kan het heen en weer gestuurd worden!

0+
Stoelen bekleed
0+
Hondentuigen en lijnen
0+
Motorzadels bekleed
0+
Leerreparaties uitgevoerd