Coaching

Wil jij Balans en rust ervaren?

Deze bijzondere tijd biedt jou bij uitstek de mogelijkheid om jezelf af te vragen of je gelukkig en tevreden bent met het leven wat je leidt.

Gelukkig zijn heeft te maken met jezelf kennen en naar jezelf luisteren. Het is ook nieuwsgierig zijn naar hoe je je nog kunt ontwikkelen en wat er gebeurt als je vastloopt met jezelf.

Je mag in beweging komen, om een hernieuwde balans te vinden als je die dreigt te verliezen. Meer dan ooit ligt die zoektocht naar balans op ieders route in deze tijd. Vooral nu de wereld om ons heen minder stabiel is en zich vult met onzekerheden, komt het aan op jouw eigen (basis) kracht en je eigen zoektocht.

Balans

Balans betekent evenwicht vinden tussen jouw binnen- en buitenkant. Zodat wat jij laat zien van buiten klopt met wat je van binnen voelt. Evenwicht tussen jouw gevoel en jouw denkwijze. Zodat je niet verzandt in piekeren, maar weet wat bij jou past. Die balans kan alleen maar ontstaan door goed naar jezelf te kijken en om eerlijk naar jezelf te zijn.

Coaching

Coaching ondersteunt je bij de zoektocht naar balans, begeleid je bij de vragen die deze reis oproept en kan je antwoorden geven zodat jij weet wat voor jou klopt.

In de begeleiding van mijn klanten doe ik dat door samen te kijken naar je dagelijkse routine met de daarbij behorende patronen, overtuigingen en oordelen waarmee je jouw leven mee hebt ingericht, of waar je jezelf nog in (af)remt. Met een eerlijk gesprek en door jouw gevoelige snaar te raken ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten.

Door aan de slag te gaan en verder te kijken dan de oppervlakte ontstaan er altijd nieuwe inzichten en nog vaker verbazing over de veranderingen die deze inzichten in de kern teweegbrengen.

Wil je vaker rust en balans ervaren? Investeren in jouw geluk en in zelfontwikkeling? Durf jij in beweging te komen en ben je nieuwsgierig geworden? Laat je coachen en je zal verbaasd zijn wat er nog over jezelf te leren valt!

Laten we beginnen

Neem gerust contact op met mij om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

“Ik bied toegankelijke coaching, waarbij je helemaal jezelf kunt zijn. Je hoeft niet na te denken over wat je wel en niet vertelt. Je bent welkom met jouw verhaal.”
Mia van den Brand