Ik wil mezelf beter begrijpen

Je vormt je gedurende je leven een beeld over jezelf. Zo weet jij wie je bent en heb je het leven ‘onder controle’. Je houdt van planningen maken en to-dolijstjes opstellen, zo heb je overzicht en controle. Bij onverwachte gebeurtenissen raak je echter van slag. Je wilt graag wat meer ontspannen in het leven staan.

Je vraagt je ook regelmatig af waarom je dat niet kunt, net als al die anderen waar dat wel lijkt te lukken. Het antwoord is dat je naar jezelf kijkt vanuit hetzelfde perspectief. Je hebt een waarheid ontwikkelt voor jezelf waar je je leven naar hebt ingericht.

Jouw lat ligt hoog. Met overtuigingen als “je mag niet …” en “je moet wel …”.  Deze lat ligt ook naast je geliefden in jouw omgeving. Je vraagt veel van ze, dat realiseer je je ook. Ik houd je een spiegel voor en laat je zien dat je niet alleen vanuit controle, oordelen en overtuigingen hoeft te handelen, maar dat dat ook kan vanuit vertrouwen op jezelf. Een deel van jou wil graag de lat wat lager hebben, maar de angst voor het onbekende staat je in de weg. Tijd om uit je hoofd en voorbij de angst te stappen.

Ik voel me zo anders dan anderen

Als je het idee hebt dat je je leven niet ten volste aan het leven bent, vraag je je waarschijnlijk vaak af of dit nu alles is. Je voelt dat het anders moet kunnen en dat je ergens de verbinding met jezelf bent verloren. Je bent geworden zoals anderen wilden dat jij werd of je gaan gedragen zoals van je verwacht werd.

Ik zit niet lekker in mijn vel, ik wil een coach

Ik zit niet lekker in mijn vel

Heb je regelmatig vage lichamelijke klachten? Last van hoofdpijn, migraine of spanningen. Nek- of rugpijn. Kan je niet rustig op de bank zitten omdat je geen rust heb, of ben je te moe om leuke dingen te ondernemen? Dit kunnen signalen zijn,  je lichaam geeft signalen af en laat je voelen dat je over je eigen grens heen bent gegaan.

Ik wil mezelf beter begrijpen

Jouw lat ligt hoog. Met overtuigingen als “je mag niet …” en “je moet wel …”. Deze lat ligt ook naast je geliefden in jouw omgeving. Je vraagt veel van ze, dat realiseer je je ook. Ik houd je een spiegel voor en laat je zien dat je niet alleen vanuit overtuigingen, oordelen en controle hoeft te handelen, maar ook dat je daarop kunt vertrouwen. Op jezelf.

Te behalen doelen

Grens aangeven

Eerder en vaker je grens leren aangeven. Zien wie je echt in de basis bent en vandaaruit keuzes kunnen maken.

Vertrouw op je gevoel

Meer en vaker vertrouwen op je gevoel waardoor je zelfvertrouwen toeneemt. Zelfvertrouwen gaan ervaren.

In Balans brengen

In balans brengen van voelen en denken en voor jezelf de goede balans vinden tussen werken en privé.

Geluksgevoel

Je geluksgevoel verhogen en weer in jezelf gaan geloven, vaker plezier hebben in je leven en genieten.

Ervaren

Ervaren wat het verschil is tussen verantwoordelijkheden van jezelf en die van anderen.

Jezelf

Gebruik maken van je hart (passie en intuïtie) in je werk en je leven, Weer in jezelf gaan geloven.

Laat je coachen

Verandering gaat in kleine stappen of in grote sprongen. In elke geval is er sprake van beweging. Bij die beweging is het fijn als er iemand langs de zijlijn meeloopt die je ondersteunt, motiveert en je bij één stap vooruit en twee stappen terug laat zien dat je toch een stap vooruit maakte.

Coachen gaat over vragen stellen, zodat je naar jezelf gaat kijken zoals je niet eerder deed. Bewust worden van wie je bent en wat je doet zorgt voor verandering. Bij beweging en verandering is het fijn om te kunnen overleggen en te sparren met een coach en zo samen te komen tot de volgende stap.

Ik stel je vragen, ondersteun je bij twijfel en laat je zien welke keuzes je hebt.

Laten we beginnen

Neem gerust contact op met mij om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

“Ik bied toegankelijke coaching, waarbij je helemaal jezelf kunt zijn. Je hoeft niet na te denken over wat je wel en niet vertelt. Je bent welkom met jouw verhaal.”
Mia van den Brand