Ik voel me zo anders dan anderen

Als je het idee hebt dat je je leven niet ten volste aan het leven bent, vraag je je regelmatig af of dit nu alles is. Je voelt dat het anders moet kunnen en dat je ergens de volledige verbinding met jezelf bent verloren. Je bent geworden zoals anderen wilden dat jij werd of je gaan gedragen zoals van je verwacht werd. Als ‘gevoelig’, misschien wel teruggetrokken, en op een zichzelf gericht kind heb je je waarschijnlijk al aangepast om je staande te houden. Jouw sensitieve deel is langzaamaan aan de kant geschoven.

In je gevoeligheid sta je (nog) open voor allerlei prikkels en mensen om je heen waardoor je moe of zelfs uitgeput bent na een dag school, werken of zelfs na een feestje. Tijd voor verandering. Door opnieuw en meer in verbinding te komen met jezelf, kan jij je weer als geheel gaan voelen en vanuit daar bewust keuzes gaan maken in wat voor jou goed voelt en belangrijk is. Onbevangen en openhartig in het leven staan is wat je graag wilt leren. Tijd om van je ‘gevoeligheid’ een krachtig kompas te maken.

Ik zit niet lekker in mijn vel, ik wil een coach

Ik zit niet lekker in mijn vel

Heb je regelmatig vage lichamelijke klachten? Last van hoofdpijn, migraine of spanningen. Nek- of rugpijn. Kan je niet rustig op de bank zitten omdat je geen rust heb, of ben je te moe om leuke dingen te ondernemen? Dit kunnen signalen zijn,  je lichaam geeft signalen af en laat je voelen dat je over je eigen grens heen bent gegaan.

Ik wil mezelf beter begrijpen

Jouw lat ligt hoog. Met overtuigingen als “je mag niet …” en “je moet wel …”. Deze lat ligt ook naast je geliefden in jouw omgeving. Je vraagt veel van ze, dat realiseer je je ook. Ik houd je een spiegel voor en laat je zien dat je niet alleen vanuit overtuigingen, oordelen en controle hoeft te handelen, maar ook dat je daarop kunt vertrouwen. Op jezelf.

Ik voel me zo anders dan anderen

Als je het idee hebt dat je je leven niet ten volste aan het leven bent, vraag je je waarschijnlijk vaak af of dit nu alles is. Je voelt dat het anders moet kunnen en dat je ergens de verbinding met jezelf bent verloren. Je bent geworden zoals anderen wilden dat jij werd of je gaan gedragen zoals van je verwacht werd.

Te behalen doelen

Grens aangeven

Eerder en vaker je grens leren aangeven. Zien wie je echt in de basis bent en vandaaruit keuzes kunnen maken.

Vertrouw op je gevoel

Meer en vaker vertrouwen op je gevoel waardoor je zelfvertrouwen toeneemt. Zelfvertrouwen gaan ervaren.

In Balans brengen

In balans brengen van voelen en denken en voor jezelf de goede balans vinden tussen werken en privé.

Geluksgevoel

Je geluksgevoel verhogen en weer in jezelf gaan geloven, vaker plezier hebben in je leven en genieten.

Ervaren

Ervaren wat het verschil is tussen verantwoordelijkheden van jezelf en die van anderen.

Jezelf

Gebruik maken van je hart (passie en intuïtie) in je werk en je leven, Weer in jezelf gaan geloven.

Laat je coachen

Alleen ben je zover gekomen als waar je nu staat. Je bent je al bewust van jezelf, je dromen en verlangens. Alleen de weg ernaartoe is nog niet zichtbaar voor je.

Soms is een andere blik, een vraag of een ander inzicht nodig om verder te gaan. Door te ervaren wat er gebeurt en hoe het voor jou voelt zet je ook zelf zaken op een rij of kom je uit bij een vraag die je jezelf nog nooit eerder gesteld hebt. Een frisse blik met de juiste vragen zorgen ervoor dat je weer kan voelen wat er nodig is om meer en vaker in verbinding te staan met jouw kern en vandaaruit bewuster in je leven te staan en keuzes te maken die echt bij jou passen.

Ik ga met jou direct naar de kern van je vraag om je vandaaruit te begeleiden naar de keuzes die je mag maken.

Laten we beginnen

Neem gerust contact op met mij om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

“Ik bied toegankelijke coaching, waarbij je helemaal jezelf kunt zijn. Je hoeft niet na te denken over wat je wel en niet vertelt. Je bent welkom met jouw verhaal.”
Mia van den Brand